post by Dean Persson | | Closed

Kläder för flygning

Redan år 1923 så introducerades segelflygning i Sverige. Men för många är det än idag fortfarande en okänd sport. Dessutom är det bara de mest våghalsiga människorna som har mod till att ägna sig åt sporten.

Teorin bakom segelflygning är att man använder sig av olika uppvindar som lyfter och förflyttar flygplanet. De finns olika typer av uppvindar som kallas för Termik samt Hang- och vågvind.

Drömmen att flyga

För många är det en dröm att få flyga fritt i luften. Att du helt och hållet själv avgör och styr vad som kommer att hända och känner att ditt öde är helt upp till dig och ditt agerande. Att känna spänningen, friheten och adrenalinet är för många en obeskrivlig kombination som översätts till lycka. Lyckan att få flyga fritt.

Rätt utrustning

Oavsett vilken sport det handlar om så är din utrustning kanske det viktigaste. Allt för att sporten ska vara kul men även bekväm och rolig. Ordspråket ”inget dåligt väder utan bara dåliga kläder” betyder mer än vad du tror. Rätt kläder som sitter bra på kroppen, andas, är smidiga och även snygga är det som alla önskar.

Klicka här för mer information om kläder som är anpassade för sport.