Jubileum på din segelflygklubb

Har det blivit dags för jubileum på din segelflygklubb? Då är det klart att ni vill fixa en festlig stämning och det ska vi hjälpa dig med. På nätet kan du beställa grejer så det blir festligare, varför inte några fina ballonger som kan pryda klubben?

Spännande underhållning

Flygsport är populärt i Sverige och vilket sätt är bättre att fira ett jubileum på än med en flyguppvisning? Låt klubbens bästa flygare visa upp sina skills för era besökare. Det kommer säkerligen få klubben att växa. Ha gärna på bra musik för att höja den festliga stämningen ytterligare, men håll det i rätt ljudnivå så att det inte blir störigt.

Mumsiga tilltugg

Att ha någonting ätbart att bjuda på är alltid ett säkert kort. Det finns en mängd festliga tilltugg du kan servera. Ha även lite vegetariska alternativ för de som inte äter kött och glöm inte att bjuda på någonting att dricka också.

Om du vill göra det ännu festligare kan du alltid bjuda på kakor formade som flygplan, eller varför inte en tårta pyntad med ett flygplan? På så sätt passar godsakerna verkligen in på ert jubileum. Dekorera gärna med flygplansformade ballonger också för att verkligen sätta pricken över i:et!